Pireus til Mytilene Ferge

Pireus Mytilene fergeruten knytter Athen med Lesbos og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t.

Det er 13 Uke overfarter på Pireus Mytilene ruten mellom Athen og Lesbos. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Mytilene Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 8 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Mytilene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Mytilene ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Piræus ligger i Hellas på den Saroniske Bukt i Attikaområdet, og er en del af byområdet Athen, og Athen sentrum ligger bare omkring 12 km fra havnen. Piræus senter er generelt fylt med trafikk og har en tendens til ikke å være et sted, som turister besøker. Området har mange av de fasilitetene man ville forvente av en lokal by; offentlige bygninger, gågater og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive delen av Piræus, og her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer og bar.

Piræus er Hellas hovedhavn og den største i Europa (og den tredje største i verden). Fasiliteter i havnen inkluderer heveautomater, valutakontor, restauranter, kaféer, bar og en rekke reisebyrå. Det er ferger fra Piræus til Kreta, Kykladene, Dodekanesene, de østlige delene av Hellas og den nordlige og østlige delen av Egeerhavet.

Mytilene Guide

Den antikke greske byen Mytilene er hovedstaden på øya Lesbos, som ligger i den nordøstlige delen av Egeerhavet, og er også hjemsted for øyas havn. Mytilene er bygget på syv bretter og overser Gateluzzi festning. Byen har et livlig natteliv og deilig hotell, restauranter og rekreative fasiliteter.
Populære attrasjoner i byen inkluderer Gateluzzi slott, kirken Agios Therapon med sin prektige kuppel og Statue of Liberty. Mange av byens beboere møtes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sørlige havnen, hvor det er mange bar og kaféer.
Det er fergeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Pireus og Thessaloniki.