Ayvalik til Mytilene Ferge

Ayvalik Mytilene fergeruten knytter Tyrkia med Lesbos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Turyol. Det er opp til 19 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ayvalik Mytilene fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ayvalik - Mytilene Fergeselskaper

  • Turyol
    • 19 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ayvalik Mytilene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ayvalik Mytilene ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mytilene Guide

Den antikke greske byen Mytilene er hovedstaden på øya Lesbos, som ligger i den nordøstlige delen av Egeerhavet, og er også hjemsted for øyas havn. Mytilene er bygget på syv bretter og overser Gateluzzi festning. Byen har et livlig natteliv og deilig hotell, restauranter og rekreative fasiliteter.
Populære attrasjoner i byen inkluderer Gateluzzi slott, kirken Agios Therapon med sin prektige kuppel og Statue of Liberty. Mange av byens beboere møtes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sørlige havnen, hvor det er mange bar og kaféer.
Det er fergeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Pireus og Thessaloniki.