Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Lesbos

Det er 3 fergeruter mellom Kykladene og Lesbos med 4 avganger ukentlig. Blue Star Ferries leverer 2 ruter, Mykonos til Mytilene seiler 2 avganger ukentlig & Syros til Mytilene omkring 1 gang ukenlig. Hellenic Seaways leverer 1 rute, Mykonos til Sigri som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kykladene til Lesbos for å sjekke informasjon.

Kykladene Lesbos kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Lesbos:

Den greske øya Lesbos er en vakker stor øy beliggende i det nordøstlige Egeerhavet. Med sin gamle historie og naturlige skjønnhet, er det en av de mest kjente øyene i det nordlige Egeerhavet.

Uansett om du er etter en fredelig familieutflukt, et livlig og travelt gresk reisemål eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.