Astypalea til Rhodos Ferge

Astypalea Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 35 min.

Det er 2 Uke overfarter på Astypalea Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Astypalea - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 9 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Astypalea Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Astypalea Rhodos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Astypalea Guide

Astypalea er del av Dodekanesene og ligger i den sørøstlige delen av Egeerhavet, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punktet. Øyas kyst er nokså steinete med en rekke steinstrender. Den er skilt i to deler av en liten stripe land. Øyas hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kaller den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor det er en fergeforbindelse til Piræus og de andre øyene i Dodekanesene.

Øya er knyttet til Piræus havn, og til de andre havnene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.