Fournoi til Pythagorio Ferge

Fournoi Pythagorio fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Fournoi Pythagorio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fournoi - Pythagorio Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Fournoi Guide

Fournoi er en øygruppe bestående av små greske øyer som ligger mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos i Egeerhavet. Øyas største by, også kalt Fournoi, er også øyas hovedhavn. Den uspolerte øy er rik på historie og har mange fortidsminner plassert rundt omkring på øya, som kan dateres tilbake til forskjellige perioder. Mest populær blant besøkende er det gamle tempelet i Kamaria, det gamle stenbruddet Petrokopio og helligdommen til Poseidon ved Agia Triada. Den viktigste inntektskilden for øyas innbyggere er fiskeri, landbruk og selvfølgelig turisme. Det er en rekke vakre strender på øya, slik som Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki og Bali.