Rhodos til Kalymnos Ferge

Rhodos Kalymnos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 14 Uke overfarter på Rhodos Kalymnos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Kalymnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.