Patmos til Fournoi Ferge

Patmos Fournoi fergeruten knytter Dodekanesene med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 20 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 3 Uke overfarter på Patmos Fournoi ruten mellom Dodekanesene og De Egeiske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Patmos - Fournoi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 20 min
    • Få pris

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er beliggende i Egeerhavet og er del av Dodekanesene. Det er en av øygruppens nordligste øyer, og den ligger ut for Tyrkias vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og havnen dens ligger i byen Skala. Øya er populær blant turister fra hele verden. Det er en vakker øy med tradisjonelle hvitkalkede hus, krystallklart vann, fremragende mat og et blomstrende natteliv.

Patmos har fergeforbindelser til Piræus, de andre øyene i Dodekanesene og til de andre øyene i Egeerhavet, sånn som Samos og Ikaria.

Fournoi Guide

Fournoi er en gresk øy som ligger i det nordlige egeiske havet mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos. Øyas langs historie fremgår av de mange gamle funnene som er spredt rundt på øya. Øyas mange skjulte strender og små bukter var et tilfluktssted for pirater i Middelalderen, da skipene deres lett kunne skjules.

Øyas hovedlandsby er Campos, og her finner man en rekke taverner, konditori, butikker og bakeri.