Agios Kirikos til Patmos Ferge

Agios Kirikos Patmos fergeruten knytter Ikaria med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 4 Uke overfarter på Agios Kirikos Patmos ruten mellom Ikaria og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agios Kirikos - Patmos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Kirikos Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Kirikos Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.