Chalki
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Chalki til Rhodos Ferge

Chalki Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 ganger Uke, Anek Lines 2 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 6 Uke overfarter på Chalki Rhodos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Chalki til Rhodos?

  Fergetiden fra Chalki til Rhodos er omtrent 1h 41m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Chalki og Rhodos?

  Det er 3 populære fergeoperatører for Chalki til Rhodos. Disse er
  • Dodekanisos Seaways
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Chalki til Rhodos?

  Bestill ferger fra Chalki til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Chalki Guide

Den greske øya Halki er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet, og er den miste øya i øygruppen. Halki er beliggende omkring 6 km vest av Rhodos og har klart å bevare mye av sin naturlige sjarme, da øya inntil nå ikke har vært et stort turistmål. Med sine avslappende strender og vakre arkitektur, er dette et ideelt stedet for dem som ønsker fred og ro.

Det er en forlatt landsby i midten av øya, som overses av en middelalderborg. Landsbyen ble gitt opp, da pirater ble konfrontert i Egeerhavet og landsbyens innbyggere begynte å flytte til området omkring havnen.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus og resten av Dodekanesene.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Chalki til Rhodos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 27/11/2023 og 03.12.2023.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Blue Star Ferries 11:30 13:10 1 time 40 minutter onsdag
Blue Star Ferries 13:45 15:25 1 time 40 minutter Fri
Dodekanisos Seaways 15:20 16:30 1 time 10 minutter onsdag, Fri

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.