Chalki til Rhodos Ferge

Chalki Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 4 Uke overfarter på Chalki Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Chalki - Rhodos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chalki Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chalki Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chalki Guide

Den greske øya Halki er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet, og er den miste øya i øygruppen. Halki er beliggende omkring 6 km vest av Rhodos og har klart å bevare mye av sin naturlige sjarme, da øya inntil nå ikke har vært et stort turistmål. Med sine avslappende strender og vakre arkitektur, er dette et ideelt stedet for dem som ønsker fred og ro.

Det er en forlatt landsby i midten av øya, som overses av en middelalderborg. Landsbyen ble gitt opp, da pirater ble konfrontert i Egeerhavet og landsbyens innbyggere begynte å flytte til området omkring havnen.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus og resten av Dodekanesene.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.