Pythagorio til Astypalea Ferge

Pythagorio Astypalea fergeruten knytter Samos med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pythagorio Astypalea fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pythagorio - Astypalea Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 45 min
    • Få pris

Astypalea Guide

Den greske øya Astypalea ligger i det østlige Egeerhavet og er en av de 12 øyene som utgjør Dodekanesene. Øya, som ligger på det punktet hvor Dodekanesene møter Kykladene, har en lang historie og er karakterisert ved typisk greske hvitkalkede landsbyer og deilige strender.

Øyas hovedstad og havn er Chora, som betraktes som å være en av de mest maleriske byene i Egeerhavet. Byen ligger på toppen av en klippe som raker ut i havet og danner to bukter. Kneisende over Chora er et slotte med de hvite kuplene av Evangelistria og Agios Georgios kirker, som er synlige over murene. Omkring slottet ligger hus med hvitkalkede vegger, blå dører og vinduer og tre balkonger.

Øya er forbundet til Pireus og de andre øyene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.