Kos til Lipsi Ferge

Kos Lipsi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 50 min.

Det er 9 Uke overfarter på Kos Lipsi ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Lipsi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Lipsi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Lipsi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.