Chalki til Tilos Ferge

Chalki Tilos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 40 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Chalki Tilos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Chalki - Tilos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chalki Tilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chalki Tilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chalki Guide

Den greske øya Halki er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet, og er den miste øya i øygruppen. Halki er beliggende omkring 6 km vest av Rhodos og har klart å bevare mye av sin naturlige sjarme, da øya inntil nå ikke har vært et stort turistmål. Med sine avslappende strender og vakre arkitektur, er dette et ideelt stedet for dem som ønsker fred og ro.

Det er en forlatt landsby i midten av øya, som overses av en middelalderborg. Landsbyen ble gitt opp, da pirater ble konfrontert i Egeerhavet og landsbyens innbyggere begynte å flytte til området omkring havnen.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus og resten av Dodekanesene.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. I motsetning til noen av naboene sine, er Tilos en rolig øy med få beboere, det som følge herav har klart å bevare sin opprinnelige greske atmosfære og sjarme. Dem som bor på øya lever av fiskeri, landbruk og den smulen turisme som eksisterer. Et populært sted på øya er det vakre, men forlatte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundret, som inneholder noen interessante ikoner.