Fournoi til Lipsi Ferge

Fournoi Lipsi fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 50 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 5 min.

Det er 2 Uke overfarter på Fournoi Lipsi ruten mellom De Egeiske Øyer og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Fournoi - Lipsi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 50 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fournoi Lipsi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Fournoi Lipsi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Fournoi Guide

Fournoi er en øygruppe bestående av små greske øyer som ligger mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos i Egeerhavet. Øyas største by, også kalt Fournoi, er også øyas hovedhavn. Den uspolerte øy er rik på historie og har mange fortidsminner plassert rundt omkring på øya, som kan dateres tilbake til forskjellige perioder. Mest populær blant besøkende er det gamle tempelet i Kamaria, det gamle stenbruddet Petrokopio og helligdommen til Poseidon ved Agia Triada. Den viktigste inntektskilden for øyas innbyggere er fiskeri, landbruk og selvfølgelig turisme. Det er en rekke vakre strender på øya, slik som Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki og Bali.

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.