Leros til Symi Ferge

Leros Symi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 35 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 10 min.

Det er 3 Uke overfarter på Leros Symi ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Leros - Symi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 10 min
    • Få pris

Leros Guide

Den greske øya Leros er en av Dodekanesene som ligger i Egeerhavet, omkring 200 km fra Piræus. Leros ligger tett på de nærliggende øyene Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki og Farmakos. Den lille øya måler omkring 75 km2 og har en befolkning på knapp 800 innbyggere som blir fordoblet i sommermånedene. Strandene Partheni og Belfouti på den nordlige delen av øya er populær blant turister, og likeså er strendene i Gourna, Kokali og ayia Isidoros på den vestlige siden av øya. Den maleriske havnen i Agia Marina ligger sørøst for bukten Alinda, som er omkring 10 minutters gang fra Platanos.

Reisetiden mellom Leros og Piræus med ferge er ca. 11 timer. Det er også daglige fergeforbindelser til de fleste av øyene i Dodekanesene som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Saymi og Nisyros. Det er også ukentlige avganger til noen av øyene i Kykladene, som Syros og Amorgos.