Rhodos til Patmos Ferge

Rhodos Patmos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 25 min.

Det er 13 Uke overfarter på Rhodos Patmos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 6 t 45 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 8 Ukentlige Avganger 4 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.