Pythagorio til Agathonisi Ferge

Pythagorio Agathonisi fergeruten knytter Samos med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 35 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pythagorio Agathonisi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pythagorio - Agathonisi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pythagorio Agathonisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pythagorio Agathonisi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agathonisi Guide

Den lille greske øya Agathonisi er en av de nordligste af Dodekanesene. Øyas befolkning er bare omkring 200, og arealet dens er bare 14 km2 og en kystlinje på ca. 32 km. Det er tre byer på øya; Aghios Georgios, Megalo og Mikro Chorio, som alle er kjent for den deilige tradisjonelle arkitekturen og vakre hager. Sammen med naboøyene sine har Agathonisi et viktig økosystem som er hjemsted for mange sjeldne fuglearter og er del av et beskytet område.

Det er ferger fra øya til destinasjoner, som inkluderer Patmos, Leros, Lipsi, Samos og Chios. Seiltiden er avhengig av destinasjonen.