Kos til Patmos Ferge

Kos Patmos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 10 min.

Det er 16 Uke overfarter på Kos Patmos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 11 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.