Panormitis
Symi
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Panormitis til Symi Ferge

Panormitis Symi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 Minutter.

Det er 8 Uke overfarter på Panormitis Symi ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Panormitis til Symi?

Fergetiden fra Panormitis til Symi er omtrent 40m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Panormitis og Symi?

Det er 2 populære fergeoperatører for Panormitis til Symi. Disse er
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Panormitis til Symi?

Bestill ferger fra Panormitis til Symi gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Panormitis Guide

Den greske øya Symi, eller Simi, er beliggende i den sørlige delen av Dodekanesene, nord for øya Rhodos og en kort avstand fra den sørvestlige kysten av Tyrkia. Det er en forholdsvis liten øy, som er 13 km lang og 8 km bred. Øya kan karakteriseres som å være sammensatt av en rekke forskjellige områder. Hovedhavnen er Yialos, og hovedbyen er Chorio. I dalen nedenfor Chorio ligger Pedi Bay området av øya, som er sør av Yialos. Endelig er det Nimborios, som er en bukt nord for Yialos. Dessuten er det et kloster ved Panormitis og en liten landsby ved Marathounda.

Synet som velkommer besøkende til øya, når de kommer med ferge, er som et vakkert bilde av en tradisjonell gresk by. Øyas strender er små og rene, noen er organisert, noen er avsondret. Men alle byr på en avslappende gresk atmosfære.

Fra øyas havn er det en fergeforbindelse til Rhodos og mange andre greske øyer.


Symi Guide

Symi er en gresk øy i Dodekanesene, som ligger nord for Rhodos og tett på Tyrkias sørvestlige kyst. Øya er omkring 13 km lang, nord til sør, og omkring 8 km øst til vest og har et samlet areal på omkring 70 m2.
De fire hovedområdene på øya er Yialos, som er øyas hovedhavn, Chorio, som er den øverste byen, Pedi Bay, som ligger i Dalen og Nimborios, som er bukten som ligger nord ofr Yialos.

Det er en rekke populære steder på øya, som omfatter gamle kirker og klostre.


Panormitis til Symi Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Dodekanisos Seaways 12:00 12:50 50 Minutter Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.