Sea Dreams

Pukwan Ferry er et koreansk fergeselskap, som knytter byen Busan med Shimonoseki, en sørlig japansk by plassert i Yamaguchi prefekturett.

Pukwan Ferry er nå en ledende selskap i den koreanske bilferge industri. Selskapet ble grunnlagt i 1965 da de åpnet deres første fergerute mellom Korea og Japan. I dag betraktes selskapet som en modell selskap som bidrar betydelig til den nasjonale økonomi, sosial utvikling og den blomstrende turistindustrien.

På nåværende tidspunkt betjener de to luksuriøse ferger hver dag, og på disse finnes alt det man kan forvente av en toppkvalitets fergeselskap, i form av fasiliteter, som bidrar til en behagelig og bekvem reise. Pukwan Ferry er dessuten unik da de har oppnådd AEO sertifikat for omfattende sikkerhetsforvaltning, som det eneste koreanske fergeselskapet. Ytterligere priser inkluderer det offisielle ISM sertifikat, som de mottok i 1998, grunnet mottoet deres ”sikkerhet, miljøvern og varig forbedring av sikkerhetsforvaltningen”.

Bruk directferries.no for å finne Sea Dreams sine rutetider, priser og hvordan bestille Sea Dreams fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Sea Dreams med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Sea Dreams ruter