Sea Dreams
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sea Dreams

Pukwan Ferry er et koreansk fergeselskap, som knytter byen Busan med Shimonoseki, en sørlig japansk by plassert i Yamaguchi prefekturett.

Pukwan Ferry er nå en ledende selskap i den koreanske bilferge industri. Selskapet ble grunnlagt i 1965 da de åpnet deres første fergerute mellom Korea og Japan. I dag betraktes selskapet som en modell selskap som bidrar betydelig til den nasjonale økonomi, sosial utvikling og den blomstrende turistindustrien.

På nåværende tidspunkt betjener de to luksuriøse ferger hver dag, og på disse finnes alt det man kan forvente av en toppkvalitets fergeselskap, i form av fasiliteter, som bidrar til en behagelig og bekvem reise. Pukwan Ferry er dessuten unik da de har oppnådd AEO sertifikat for omfattende sikkerhetsforvaltning, som det eneste koreanske fergeselskapet. Ytterligere priser inkluderer det offisielle ISM sertifikat, som de mottok i 1998, grunnet mottoet deres ”sikkerhet, miljøvern og varig forbedring av sikkerhetsforvaltningen”.

Bruk directferries.no for å finne Sea Dreams sine rutetider, priser og hvordan bestille Sea Dreams fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Sea Dreams med alternative fergeselskaper.

Om bord Sea Dreams

Sea Dreams routes and ports

Sea Dreams kundeanmeldelser

  • "Siste etappe"

    Vi tok fergen 17.6.18 fra Rhodos til Marmaris som siste etappe. Kom med fly fra Oslo. Turen over var veldig grei, selv med litt snø. Kan anbefale!

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.