Marmaris til Rhodos Ferge

Marmaris Rhodos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Dreams. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Marmaris Rhodos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marmaris - Rhodos Fergeselskaper

  • Sea Dreams
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marmaris Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Marmaris Guide

Byen og havnen Marmaris i Tyrkia ligger ved Middelhavskysten i Mugla, i den sørvestlige delen av landet. Byen er en stor turistby, og er beliggende langs bredden av den tyrkiske rivieraen. På tross av en betydelig byggeboom i 1980ene har byen klart å holde på noe av dens opprinnelige sjarme og karakter. Marmaris er spesielt populær blant dykkere og seilere. Den forrevne kystlinje omkring byen venter bare på å bli utforsket av besøkende. Få kilometer fra byen har kysten bukter med krystallklart vann, og man kan leie en bil eller motorsykkel for å utforske alle områdene.

Det er atskillige daglige fergeforbindelser til den greske øya Rhodos.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.