Bodrum
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bodrum til Rhodos Ferge

Bodrum Rhodos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Dreams. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bodrum Rhodos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bodrum til Rhodos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tyrkia til Dodekanesene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Bodrum til Rhodos?

Fergetiden fra Bodrum til Rhodos er omtrent 2h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Bodrum og Rhodos?

Det er 1 fergeoperatører for Bodrum til Rhodos, og dette er
  • Sea Dreams

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Bodrum til Rhodos?

Bestill ferger fra Bodrum til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Bodrum til Rhodos?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Bodrum til Rhodos med
  • Sea Dreams

Kan du ta med bilen din på fergen fra Bodrum til Rhodos?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Bodrum til Rhodos?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Sea Dreams

Bodrum Guide

Bodrum ligger i den tyrkiske provinsen Mugla på den sørligste kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent for å bosette mausoleum mausoleets, et av de syv vidundene i den antikke verden, og ble også kalt Halicarnassus. Bodrum slott ble bygget i det 15. århundret av Johannitterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunner er vert for en rekke kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internasjonale lufthavn og bare få minutters gang fra byens sentrum. Havnen kan betjene minst to store cruiseskip av gangen sammen med tre motorbåter. Havnen har også tre ferge ramper. Det er fergeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og greske havner og øyer.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.