Bodrum til Rhodos Ferge

Bodrum Rhodos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Dodecanese Flying Dolphins seiler opp til 2 ganger Uke, Sea Dreams 2 ganger Uke & Bodrum Express servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 6 Uke overfarter på Bodrum Rhodos overfarten mellom Tyrkia og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Bodrum - Rhodos Fergeselskaper

 • Dodecanese Flying Dolphins
  • 2 Ukentlige Avganger 3 t
  • Få pris
 • Sea Dreams
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bodrum Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bodrum Guide

Bodrum ligger i den tyrkiske provinsen Mugla på den sørligste kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent for å bosette mausoleum mausoleets, et av de syv vidundene i den antikke verden, og ble også kalt Halicarnassus. Bodrum slott ble bygget i det 15. århundret av Johannitterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunner er vert for en rekke kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internasjonale lufthavn og bare få minutters gang fra byens sentrum. Havnen kan betjene minst to store cruiseskip av gangen sammen med tre motorbåter. Havnen har også tre ferge ramper. Det er fergeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og greske havner og øyer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.