Rhodos til Marmaris Ferge

Rhodos Marmaris fergeruten knytter Dodekanesene med Tyrkia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Dreams. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Rhodos Marmaris fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rhodos - Marmaris Fergeselskaper

  • Sea Dreams
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Marmaris priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Marmaris Guide

Marmaris er beliggende på Middelhavskysten i den vestlige delen av Tyrkia. Byen er hjemsted for en av Tyrkias største lystbåthavner og har en havn, en deilige havnefront og kystlinje og en sjarmerende gammel bydel som bare venter på å bli utforsket. Populære attraksjoner i byen inkluderer Marmaris slott, fra det 16. århundret, som nok er det mest berømte stedet i byen. Det er også mange historiske bygninger beliggende i den gamle bydelen som er blitt konvertert til butikker, kaféer og restauranter.
Det er regelmessige fergeforbindelser til den greske øya Rhodos.