Rhodos til Bodrum Ferge

Rhodos Bodrum fergeruten knytter Dodekanesene med Tyrkia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Dodecanese Flying Dolphins seiler opp til 2 ganger Uke, Sea Dreams 2 ganger Uke & Bodrum Express servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 6 Uke overfarter på Rhodos Bodrum overfarten mellom Dodekanesene og Tyrkia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rhodos - Bodrum Fergeselskaper

 • Dodecanese Flying Dolphins
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris
 • Sea Dreams
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Bodrum priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Bodrum Guide

Den tyrkiske byen Bodrum ligger i Mugla, på den sørlige kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent som Halicarnassus og har mange gamle steder, det blitt forlatt av romerne, bysantinerne og osmannerene. Populære attraksjoner i byen inkluderer Tomb of King Mausolus, som er ett av verdens syv vidunder og ble bygget på under 100 år. Tomb er nå en populær åpenluft museum. Besøkender kan også bruke tid på å utforske regionens vakre kyst og vakre bukter. I løpet av oktober og november bør man besøke Bargilya, som ikke ligger langt fra Bodrum og er, hvor man vil se alle innbyggernes olivener plukking. Det er som å være i en annen verden med lagunen sin og søte fiskerestauranter.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til andre destinasjon i Tyrkia, til det greske fastland og de greske øyene.