Rhodos
Panormitis
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rhodos til Panormitis Ferge

Rhodos Panormitis fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Sea Dreams seiler opp til 7 ganger Uke, Dodekanisos Seaways 5 ganger Uke & Anes Ferries servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 13 Uke overfarter på Rhodos Panormitis overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Rhodos til Panormitis?

Fergetiden fra Rhodos til Panormitis er omtrent 3h 05m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Rhodos og Panormitis?

Det er 3 populære fergeoperatører for Rhodos til Panormitis. Disse er
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Rhodos til Panormitis?

Bestill ferger fra Rhodos til Panormitis gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Rhodos til Panormitis?

Avstanden mellom Rhodos til Panormitis er omtrent 23 nautiske mil.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.


Panormitis Guide

Den greske øya Symi er del av Dodekanesene og ligger nord for den greske øya Rhodos og tett på Tyrkias sørvestlige kyst. Øya har ikke mange strender, og dem den har, har en tendens til å være rullestener med større stein under vannet, som tilbyr litt skygge. Men øya er kjent for sin fred og ro, selv om besøkender bør merke at sommertemperaturer kan nå 40 grader eller mer i juli og august.

En populær attraksjon på øya er klosteret Panormitis som ligger på en bukt av samme navn. Mange mennesker besøker klosteret fra hele landet på festdagen dets, 8. november, hvor pilegrimer tilbys mat, vin og fri akkommodasjon. Mange tror at klosteret ble bygget på stedet av et gammelt tempel, men arkeologiske funn er ikke blitt funnet til å støtte dette, men eksistensen av klotseret går tilbake til det 15. århundret.

Symi er en populær destinasjon for dagsturer, siden det er regelmessige ferger fra Mandraki på Rhodos.


Rhodos til Panormitis Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Dodekanisos Seaways 12:45 14:20 1 time 35 minutter Man, Tirsdag, Torsdag, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.