Rhodos til Panormitis Ferge

Rhodos Panormitis fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens Sea Dreams servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 12 Uke overfarter på Rhodos Panormitis ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Panormitis Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris
  • Sea Dreams
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Panormitis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Panormitis ruten er for en bil og 1 passasjer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.