Panormitis
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Panormitis til Rhodos Ferge

Panormitis Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Sea Dreams seiler opp til 4 ganger Uke, Dodekanisos Seaways 6 ganger Uke & Anes Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 17 Uke overfarter på Panormitis Rhodos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Panormitis til Rhodos?

  Fergetiden fra Panormitis til Rhodos er omtrent 1h 18m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Panormitis til Rhodos?

  Fergeprisen fra Panormitis til Rhodos kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Panormitis til Rhodos er 46 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Panormitis og Rhodos?

  Det er 3 populære fergeoperatører for Panormitis til Rhodos. Disse er
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Panormitis til Rhodos?

  Bestill ferger fra Panormitis til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Panormitis til Rhodos?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Panormitis til Rhodos med
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Panormitis til Rhodos?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Panormitis til Rhodos med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Panormitis til Rhodos?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Hva er avstanden fra Panormitis til Rhodos?

  Avstanden mellom Panormitis til Rhodos er omtrent 23 nautiske mil.

Panormitis Guide

Den greske øya Symi, eller Simi, er beliggende i den sørlige delen av Dodekanesene, nord for øya Rhodos og en kort avstand fra den sørvestlige kysten av Tyrkia. Det er en forholdsvis liten øy, som er 13 km lang og 8 km bred. Øya kan karakteriseres som å være sammensatt av en rekke forskjellige områder. Hovedhavnen er Yialos, og hovedbyen er Chorio. I dalen nedenfor Chorio ligger Pedi Bay området av øya, som er sør av Yialos. Endelig er det Nimborios, som er en bukt nord for Yialos. Dessuten er det et kloster ved Panormitis og en liten landsby ved Marathounda.

Synet som velkommer besøkende til øya, når de kommer med ferge, er som et vakkert bilde av en tradisjonell gresk by. Øyas strender er små og rene, noen er organisert, noen er avsondret. Men alle byr på en avslappende gresk atmosfære.

Fra øyas havn er det en fergeforbindelse til Rhodos og mange andre greske øyer.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.