Panormitis til Rhodos Ferge

Panormitis Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Sea Dreams servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 10 Uke overfarter på Panormitis Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Panormitis - Rhodos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 6 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Sea Dreams
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Panormitis Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.