Kalymnos til Tilos Ferge

Kalymnos Tilos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kalymnos Tilos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kalymnos - Tilos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kalymnos Tilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kalymnos Tilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet, vest for Bodrum halvøy mellom de greske øyene Kos og Leros. Kos er omkring 12 km sør av Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Etter øyene Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerike øya i Dodekanesene og er kjent for sin velhavende befolkning.

Øyas terreng er preget av mange fjell og en kystlinje med beskyttet bukter.

Øyas hovedstad heter Pothia og er også hjemsted for øyas havn. Det er en fargerik by som er spredt utover foten og skråninger av to bretter og dalen mellom dem. Det er regelmessige fergeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de andre øyene i Dodekanesene og Kykladene.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. I motsetning til noen av naboene sine, er Tilos en rolig øy med få beboere, det som følge herav har klart å bevare sin opprinnelige greske atmosfære og sjarme. Dem som bor på øya lever av fiskeri, landbruk og den smulen turisme som eksisterer. Et populært sted på øya er det vakre, men forlatte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundret, som inneholder noen interessante ikoner.