Pythagorio til Lipsi Ferge

Pythagorio Lipsi fergeruten knytter Samos med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Pythagorio Lipsi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pythagorio - Lipsi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.