Kalymnos til Patmos Ferge

Kalymnos Patmos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 15 Uke overfarter på Kalymnos Patmos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kalymnos - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kalymnos Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kalymnos Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet, vest for Bodrum halvøy mellom de greske øyene Kos og Leros. Kos er omkring 12 km sør av Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Etter øyene Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerike øya i Dodekanesene og er kjent for sin velhavende befolkning.

Øyas terreng er preget av mange fjell og en kystlinje med beskyttet bukter.

Øyas hovedstad heter Pothia og er også hjemsted for øyas havn. Det er en fargerik by som er spredt utover foten og skråninger av to bretter og dalen mellom dem. Det er regelmessige fergeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de andre øyene i Dodekanesene og Kykladene.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.