Kos til Fournoi Ferge

Kos Fournoi fergeruten knytter Dodekanesene med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 55 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kos Fournoi ruten mellom Dodekanesene og De Egeiske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Fournoi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 55 min
    • Få pris

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Fournoi Guide

Fournoi er en gresk øy som ligger i det nordlige egeiske havet mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos. Øyas langs historie fremgår av de mange gamle funnene som er spredt rundt på øya. Øyas mange skjulte strender og små bukter var et tilfluktssted for pirater i Middelalderen, da skipene deres lett kunne skjules.

Øyas hovedlandsby er Campos, og her finner man en rekke taverner, konditori, butikker og bakeri.