Astypalea til Nisyros Ferge

Astypalea Nisyros fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 20 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 2 Uke overfarter på Astypalea Nisyros ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Astypalea - Nisyros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 20 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Astypalea Nisyros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Astypalea Nisyros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Astypalea Guide

Astypalea er del av Dodekanesene og ligger i den sørøstlige delen av Egeerhavet, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punktet. Øyas kyst er nokså steinete med en rekke steinstrender. Den er skilt i to deler av en liten stripe land. Øyas hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kaller den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor det er en fergeforbindelse til Piræus og de andre øyene i Dodekanesene.

Øya er knyttet til Piræus havn, og til de andre havnene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Nisyros Guide

Den greske øya Nisyros er en av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, mellom øyene Kos og Tilos. Nisyros betraktes som å være en av de vakreste øyene i regionen, og er stort sett uberørt av turisme. Øya, som har en kystlinje på omkring 28 km, ble skapt, ifølge mytologien, under krigen mellom guder og jetter, hvor Poseidon jaktet ned Giant Polyvotis til Kos, skar en del av det og kastet det til fienden sin, noe som sank ham for evig i bunnen av Egeerhavet. Denne steinen er Nisyros.
Øyas hovedstad, og hjem til øyas havn, er Mandraki, som er en av de største landsbyene på øya. Mandraki er preget av sjarmerende brosteinsbelagte gater og torg og typisk greske hvitkalkede hus med tre balkonger. Nattelivet er ikke særlig intenst, men man vil uten tvil ha en god tid i landsbyen, hvor det er noen taverner og bar.

Det er fergeforbindelser til Pireus, Kos og Rhodos.