Rhodos til Astypalea Ferge

Rhodos Astypalea fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 14 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 30 min.

Det er 2 Uke overfarter på Rhodos Astypalea ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Astypalea Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 9 t 14 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Astypalea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Astypalea ruten er for en bil og 1 passasjer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Astypalea Guide

Den greske øya Astypalea ligger i det østlige Egeerhavet og er en av de 12 øyene som utgjør Dodekanesene. Øya, som ligger på det punktet hvor Dodekanesene møter Kykladene, har en lang historie og er karakterisert ved typisk greske hvitkalkede landsbyer og deilige strender.

Øyas hovedstad og havn er Chora, som betraktes som å være en av de mest maleriske byene i Egeerhavet. Byen ligger på toppen av en klippe som raker ut i havet og danner to bukter. Kneisende over Chora er et slotte med de hvite kuplene av Evangelistria og Agios Georgios kirker, som er synlige over murene. Omkring slottet ligger hus med hvitkalkede vegger, blå dører og vinduer og tre balkonger.

Øya er forbundet til Pireus og de andre øyene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.