Kastelorizo til Rhodos Ferge

Kastelorizo Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 55 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 5 Uke overfarter på Kastelorizo Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kastelorizo - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kastelorizo Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kastelorizo Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kastelorizo Guide

Den greske øya Kastelorizo er beliggende i det sørøstlige Middelhavet, omkring 2 km ut for Tyrkias sørkyst, 570 km sørøst for Athen, midtveis mellom øyene Rhodos og Antalya og 280 km sørøst for Kypros.

Øyas terreng består hovedsakelig av høye fjell som fører til klipper ned til havet. I de mer fruktbare områdene av øya kan man se olivener, druer og bønner vokse. Husene i byen på øya er av anatolsk stil og er normalt slanke med tre balkonger.

Det er fergeforbindelser mellom Kastelorizo og Rhodos, Kos, Nisyros, Piræus, Kalymnos, Symi og Astypalea.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.