Agios Kirikos til Kalymnos Ferge

Agios Kirikos Kalymnos fergeruten knytter Ikaria med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 30 min.

Det er 3 Uke overfarter på Agios Kirikos Kalymnos ruten mellom Ikaria og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agios Kirikos - Kalymnos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Kirikos Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Kirikos Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.