Nisyros til Tilos Ferge

Nisyros Tilos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 4 Uke overfarter på Nisyros Tilos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nisyros - Tilos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nisyros Tilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nisyros Tilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nisyros Guide

Øya Nisyros er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet mellom de nærliggende øyene Kos og Tilos. Øyas kyst har et par sandstrender, som generelt ligger på den nordøstlige dleen av øya, men generelt er Nisyros kyst preget av steinete strender. Øyas vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i utbrudd og Fumaroles kan finnes på kratrene.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til de andre øyene i Dodekanesene. Det er også fergeforbindelser til Kykladene og Kreta, men som regel via en annen øy.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. I motsetning til noen av naboene sine, er Tilos en rolig øy med få beboere, det som følge herav har klart å bevare sin opprinnelige greske atmosfære og sjarme. Dem som bor på øya lever av fiskeri, landbruk og den smulen turisme som eksisterer. Et populært sted på øya er det vakre, men forlatte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundret, som inneholder noen interessante ikoner.