Agathonisi til Kos Ferge

Agathonisi Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agathonisi Kos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agathonisi - Kos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agathonisi Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agathonisi Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agathonisi Guide

Agathonisi er en liten gresk øy beliggende på det nordligste punktet i Dodekanesene. Øya er omgitt av mange mindre øyer og har tre bydeler; Megalo Chorió og Mirko Chorió, og øyas eneste havn. Øya er også kjent som Gaidaro, eller ved sitt gamle navn Tregea. Det høyeste punktet på øya er 209 meter over havets overflate, og ligger nær Mirko Chorió.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.