Leros til Patmos Ferge

Leros Patmos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 min.

Det er 12 Uke overfarter på Leros Patmos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Leros - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Leros Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Leros Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Leros Guide

Den greske øya Leros er en av Dodekanesene som ligger i Egeerhavet, omkring 200 km fra Piræus. Leros ligger tett på de nærliggende øyene Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki og Farmakos. Den lille øya måler omkring 75 km2 og har en befolkning på knapp 800 innbyggere som blir fordoblet i sommermånedene. Strandene Partheni og Belfouti på den nordlige delen av øya er populær blant turister, og likeså er strendene i Gourna, Kokali og ayia Isidoros på den vestlige siden av øya. Den maleriske havnen i Agia Marina ligger sørøst for bukten Alinda, som er omkring 10 minutters gang fra Platanos.

Reisetiden mellom Leros og Piræus med ferge er ca. 11 timer. Det er også daglige fergeforbindelser til de fleste av øyene i Dodekanesene som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Saymi og Nisyros. Det er også ukentlige avganger til noen av øyene i Kykladene, som Syros og Amorgos.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.