Rhodos til Chalki Ferge

Rhodos Chalki fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 4 Uke overfarter på Rhodos Chalki ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Chalki Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Chalki priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Chalki ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Chalki Guide

Den greske øya Chalki ligger i det egeiske hav og er del av Dodekanesene. Den ligger omkring 6 km vest av Rhodos og er den minste beodd øya i Dodekanesene med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øyas navn er avledet fra kobberminnene som pleide å eksistere på øya (Chalkos er gresk for kobber). Øyas økonomi greide seg godt i slutten av det 18. århundret, hvor øyas beboere utviklede navigasjon. Chalki fulgte det historiske forløpet av Rhodos og ble offisielt forent med Hellas i 1948. Havnen er kalt Nimborio.