Astypalea til Kalymnos Ferge

Astypalea Kalymnos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 20 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 2 Uke overfarter på Astypalea Kalymnos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Astypalea - Kalymnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 20 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Astypalea Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Astypalea Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Astypalea Guide

Astypalea er del av Dodekanesene og ligger i den sørøstlige delen av Egeerhavet, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punktet. Øyas kyst er nokså steinete med en rekke steinstrender. Den er skilt i to deler av en liten stripe land. Øyas hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kaller den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor det er en fergeforbindelse til Piræus og de andre øyene i Dodekanesene.

Øya er knyttet til Piræus havn, og til de andre havnene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.