Rhodos til Kos Ferge

Rhodos Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 5 min.

Det er 19 Uke overfarter på Rhodos Kos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Kos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.