Agios Kirikos
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Agios Kirikos til Rhodos Ferge

Agios Kirikos Rhodos fergeruten knytter Ikaria med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 timer 30 minutter.

Det er 2 Uke overfarter på Agios Kirikos Rhodos ruten mellom Ikaria og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Ikaria til Dodekanesene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Agios Kirikos til Rhodos?

  Fergetiden fra Agios Kirikos til Rhodos er omtrent 9h 52m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Agios Kirikos og Rhodos?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Agios Kirikos til Rhodos. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Agios Kirikos til Rhodos?

  Bestill ferger fra Agios Kirikos til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Agios Kirikos til Rhodos?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Agios Kirikos til Rhodos med
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Agios Kirikos til Rhodos?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Agios Kirikos til Rhodos med
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Agios Kirikos til Rhodos?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.