Tilos til Kos Ferge

Tilos Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 4 Uke overfarter på Tilos Kos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tilos - Kos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tilos Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tilos Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene i Egeerhavet og ligger halvveis mellom øya Kos og Rhodos. Øyas landskap er preget av fjell, bretter og sletter, hvor besøkende kan se omkring 400 arter av urter og blomster. Hele øya er en stor økologisk park og er beskyttet av internasjonal traktater.

Øyas største by og havn er Livadia, hvor besøkende vil finne restene av et slott, ødt steinhus, bysantinske kirker og brolagte gater. Selv om Livadia er den største byen, er øyas hovedstad Megalo Chorio, som ligger omkring 2 km fra Livadia.

Det er ferger til Piræus, Rhodos og de andre øyer i Dodekanesene.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.