Symi til Tilos Ferge

Symi Tilos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Symi Tilos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Symi - Tilos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Symi Tilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Symi Tilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. I motsetning til noen av naboene sine, er Tilos en rolig øy med få beboere, det som følge herav har klart å bevare sin opprinnelige greske atmosfære og sjarme. Dem som bor på øya lever av fiskeri, landbruk og den smulen turisme som eksisterer. Et populært sted på øya er det vakre, men forlatte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundret, som inneholder noen interessante ikoner.