Kos til Tilos Ferge

Kos Tilos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 4 Uke overfarter på Kos Tilos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Tilos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Tilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Tilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. I motsetning til noen av naboene sine, er Tilos en rolig øy med få beboere, det som følge herav har klart å bevare sin opprinnelige greske atmosfære og sjarme. Dem som bor på øya lever av fiskeri, landbruk og den smulen turisme som eksisterer. Et populært sted på øya er det vakre, men forlatte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundret, som inneholder noen interessante ikoner.