Fournoi til Patmos Ferge

Fournoi Patmos fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 20 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 3 Uke overfarter på Fournoi Patmos ruten mellom De Egeiske Øyer og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Fournoi - Patmos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 20 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Fournoi Guide

Fournoi er en øygruppe bestående av små greske øyer som ligger mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos i Egeerhavet. Øyas største by, også kalt Fournoi, er også øyas hovedhavn. Den uspolerte øy er rik på historie og har mange fortidsminner plassert rundt omkring på øya, som kan dateres tilbake til forskjellige perioder. Mest populær blant besøkende er det gamle tempelet i Kamaria, det gamle stenbruddet Petrokopio og helligdommen til Poseidon ved Agia Triada. Den viktigste inntektskilden for øyas innbyggere er fiskeri, landbruk og selvfølgelig turisme. Det er en rekke vakre strender på øya, slik som Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki og Bali.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.