Tilos til Rhodos Ferge

Tilos Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 55 min.

Det er 4 Uke overfarter på Tilos Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tilos - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tilos Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tilos Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene i Egeerhavet og ligger halvveis mellom øya Kos og Rhodos. Øyas landskap er preget av fjell, bretter og sletter, hvor besøkende kan se omkring 400 arter av urter og blomster. Hele øya er en stor økologisk park og er beskyttet av internasjonal traktater.

Øyas største by og havn er Livadia, hvor besøkende vil finne restene av et slott, ødt steinhus, bysantinske kirker og brolagte gater. Selv om Livadia er den største byen, er øyas hovedstad Megalo Chorio, som ligger omkring 2 km fra Livadia.

Det er ferger til Piræus, Rhodos og de andre øyer i Dodekanesene.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.