Lipsi til Patmos Ferge

Lipsi Patmos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 min.

Det er 9 Uke overfarter på Lipsi Patmos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lipsi - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lipsi Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lipsi Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lipsi Guide

Den greske øya Lipsi er del av Dodekanesene, og ligger tett på øyene Patmos og Leros. Øya kan spore historien sin tilbake til forhistoris tid, men de mer moderne bosetningene på øya ble grunnlagt av en kretisk kalt Lilias i 1669. Øya har et stort område, på omkring 16 m2, med en kystlinje på 35 km og omkring 700 innbyggere, og ble offisielt forent med Hellas i 1948.

Det er en rekke ting å se og lage på øya, inkludert den deilige kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av Rådhuset og museet.

Lipsi har fergeforbindelser til Patmos, Leros og Piræus.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.