Agathonisi til Rhodos Ferge

Agathonisi Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agathonisi Rhodos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agathonisi - Rhodos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agathonisi Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agathonisi Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agathonisi Guide

Agathonisi er en liten gresk øy beliggende på det nordligste punktet i Dodekanesene. Øya er omgitt av mange mindre øyer og har tre bydeler; Megalo Chorió og Mirko Chorió, og øyas eneste havn. Øya er også kjent som Gaidaro, eller ved sitt gamle navn Tregea. Det høyeste punktet på øya er 209 meter over havets overflate, og ligger nær Mirko Chorió.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.