Agios Kirikos til Pythagorio Ferge

Agios Kirikos Pythagorio fergeruten knytter Ikaria med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Kirikos Pythagorio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Kirikos - Pythagorio Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.