Patmos til Lipsi Ferge

Patmos Lipsi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 min.

Det er 9 Uke overfarter på Patmos Lipsi ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Patmos - Lipsi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patmos Lipsi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patmos Lipsi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er beliggende i Egeerhavet og er del av Dodekanesene. Det er en av øygruppens nordligste øyer, og den ligger ut for Tyrkias vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og havnen dens ligger i byen Skala. Øya er populær blant turister fra hele verden. Det er en vakker øy med tradisjonelle hvitkalkede hus, krystallklart vann, fremragende mat og et blomstrende natteliv.

Patmos har fergeforbindelser til Piræus, de andre øyene i Dodekanesene og til de andre øyene i Egeerhavet, sånn som Samos og Ikaria.

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.