Agathonisi til Lipsi Ferge

Agathonisi Lipsi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 35 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agathonisi Lipsi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agathonisi - Lipsi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 4 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agathonisi Lipsi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agathonisi Lipsi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agathonisi Guide

Agathonisi er en liten gresk øy beliggende på det nordligste punktet i Dodekanesene. Øya er omgitt av mange mindre øyer og har tre bydeler; Megalo Chorió og Mirko Chorió, og øyas eneste havn. Øya er også kjent som Gaidaro, eller ved sitt gamle navn Tregea. Det høyeste punktet på øya er 209 meter over havets overflate, og ligger nær Mirko Chorió.

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.